Støvsugning af tagrender for erhverv

Vi har specialiseret os i at støvsuge og rense tagrender, nedløb og nedløbsbrønde i op til 18 meters højde for alle erhverv i København og Nordsjælland. Vi har +5 års erfaring, Prisgaranti og så anvender vi den førende teknologi på markedet, bl.a. med mulighed for eftersendelse af billeddokumentation.

For erhvervsdrivende, ejer- og andelsforeninger, kommuner, almennyttige boligselskaber og offentlige instanser har vi altid et skarpt tilbud på både serviceaftaler og enkeltstående arbejde. Kontakt os direkte eller et bestil tilbud via vores formular, så finder vi i fællesskab den rette løsning. 

Billede fra tag inkl. jord, støvsugning af tagrender

Få et fast samarbejde med os

Vi tilbyder faste serviceaftaler uden binding, hvor vi fællesskab definerer en serviceplan, som matcher dine ønsker og behov for fremtidig vedligehold af tagrender, nedløb, dræn og nedløbsbrønde. 

Vi tilbyder en fast kontaktperson på serviceaftaler, hvor vi afsætter de fornødne ressourcer til opmåling, besigtigelse og personlig service.

I takt med at vi er en del af AlgeNord ApS, kan du med fordel kombinere serviceaftalen med bl.a. Fliserens, Tagrens, Facaderens, Terrasserens mm. Vi opretter en samlet aftale, hvor du opnår en betydelig mængderabat og fælles koordinering på opgaverne.

Sådan renser og støvsuger vi tagrender

Før vi påbegynder vores arbejde har vi aftalt omfang, pris og hvornår arbejdet skal udføres hos jer. Vi har sandsynligvis også været behjælpelige med at opmåle jeres areal og fået en god snak om jeres behov for at rense dræn, nedløb og nedløbsbrønde.

På dagen hvor vi skal støvsuge jeres tagrender, nedløb mv. har vi vores støvsuger-system med, der både kan dokumentere vores arbejde og suge alt op fra tagrenderne, i mens vi kan se det fra jorden. Vi samler desuden affaldet og tager det med uden beregning. 

Se videoen her på siden hvor vi demonstrere hvordan vi støvsuger tagrender.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på støvsugning af tagrender.

Kontakt osBestil tilbud