Referencer

Vi renser og støvsuger tagrender, nedløb og nedløbsbrønde i København og Nordsjælland for bl.a. erhvervsdrivende, private, ejer- og andelsboligforeninger, kommuner, almennyttige boligselskaber og offentlige instanser. 

Der er stor variation i forhold til omfang af vores opgaver og de lokale forhold vi kommer ud til, men fælles for alle opgaver er at vi klarer det uden brug af lift, stillads eller stige. Det betyder at vi ikke laver mærker på græsareal og andre belægninger samt et mindre kompliceret forarbejde, som gør vores pris særdeles konkurrencedygtig med prisgaranti

Når vi er ude hos vores kunder tager vi os den fornødne tid, til at udføre et ordentligt arbejde og så tager vi selvfølgelig alt affald med os. Læs nærmere om vores referencer herunder.

Billede fra tag, reference i københavn

Ønsker du et uforpligtende tilbud der matcher dine behov kan vi træffes på telefon +45  9119 1991 eller ved at udfylde vores formular.

Almennyttige boligselskaber, Ejer- og Andelsboligforeninger

Vi støvsuger tagrender og renser nedløb, dræn og nedløbsbrønde mv. for en række Almennyttige boligselskaber, Ejer og Andelsboligforeninger i Nordsjælland og København. Alt afhængigt af omfang og behov støvsuger og renser vi både flere gange om året og en enkelt gang årligt. Flere har valgt en sammensat serviceaftale med Støvsugning af tagrender og ydelserne vi tilbyder i vores ‘søstervirksomhed’ AlgeNord. Fx Fliserens, Facaderens Terrasserens eller Tagrens – Se referencer for vores andre ydelser her.

Vi tilbyder en fast kontaktperson, som gerne kommer ud og opmåler areal eller aftaler nærmere ved fysisk fremmøde. Kontakt os på telefon +45  9119 1991 eller ved at udfylde vores formular, så finder vi den rette løsning til jer.

Erhvervsdrivende, Kommuner og Offentlige Instanser

En række Kommuner, Erhvervsdrivende og Offentlige Instanser i København og Nordsjælland benytter os til at støvsuge tagrender, rense nedløb mv. samt vores andre ydelser, vi tilbyder hos vores søstervirksomhed AlgeNord.

Inden vi påbegynder arbejdet har vi aftalt nærmere omkring de faktiske forhold, omfang og pris samt hvornår og hvor vi skal udføre arbejdet. Hvis det ønskes eftersender vi gerne dokumentation for støvsugning af tagrender mv. 

Ønsker du personlig vejledning eller en opmåling af dit areal, kommer vi gerne ud til jer. Vi sender desuden også gerne et uforpligtende tilbud, så I kan se hvad det koster hos jer.

Privatpersoner – Reference

Vi har privatpersoner som kunder over hele Nordsjælland og København, som får støvsuget deres tagrender og renset nedløb mv. af os. Det er især huse og bygninger, hvor tagrenderne sidder højt eller er besværligt at komme til.

Vores støvsuger til tagrender kan nå op til 18 meters højde, hvorfor vi klarer stort set alle huse og tilbygninger uden stige, lift eller stillads. Det gør også at vi ikke afsætter mærker på græs eller belægninger hos dig. 

Få et uforpligtende tilbud på støvsugning af tagrender

Kontakt os allerede i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på støvsugning af tagrender.

Kontakt osBestil tilbud